
استراتژی و نکاتی که از تبلیغات سوشال مدیا مارکتینگ باید بدانید!
آیا میدانید که میلیاردها نفر در سراسر جهان به طور روزانه از شبکه های اجتماعی استفاده میکنند؟ این پلتفرم های پرطرفدار، فرصتی طلایی برای کسب و کارها فراهم کرده اند تا به طور مستقیم با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند. اما چگونه می توان از این فرصت به بهترین نحو استفاده کرد؟ در این مقاله، به بررسی استراتژی های موثر در تبلیغات سوشال مدیا مارکتینگ پرداخته و به شما کمک میکنیم تا در این فضای رقابتی موفق شوید.
تبلیغات سوشال مدیا مارکتینگ چیست؟
تبلیغات رسانه های اجتماعی شاخه ای از بازاریابی دیجیتال است که در آن کمپین های تبلیغاتی پولی بر روی پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای دستیابی به مخاطبان هدف اجرا میشوند. بازاریابان و تبلیغ کنندگان میتوانند برندهای خود را تبلیغ کنند و از طریق کانال های اجتماعی که کاربران اغلب از آن استفاده میکنند، الهام بخش فروش باشند.
در دنیای آنلاین، جلب توجه پیام شما به طور فزاینده ای پیچیده می شود، زیرا توجه کاربران به طور فزاینده ای به یک منبع کمیاب تبدیل می شود. تبلیغات سوشال مدیا مارکتینگ به طور قابل توجهی تأثیرگذار است زیرا به شما امکان می دهد پیام خود را در طول سفر خرید به خریداران ایده آل خود ارسال کنید. به عنوان مثال، قبل از انتشار یک محصول جدید، یک برند B2C میتواند یک کمپین آگاهی از نام تجاری را برای به دست آوردن اخبار اولیه اجرا کند. به طور مشابه، یک سازمان B2B می تواند مخاطبان خود را از طریق کمپین های بازاریابی مجدد برای فروش محصولی با قیمت بالا جذب کند.
تبلیغات بازاریابی رسانه های اجتماعی خود را از تبلیغات سنتی با قابلیت های هدف گیری پیچیده متمایز می کند. تبلیغات سنتی از رویکردی که در آن برندها بدون توجه به علاقه یا عدم علاقه، تبلیغات را به حداکثر افراد ممکن ارائه میدهند. برعکس، رسانه های اجتماعی برندها را قادر می سازد تا با خریداران ایده آل بر اساس ویژگی های جغرافیایی، جمعیتی، روان شناختی و رفتاری خود ارتباط برقرار کنند.
5 نکته کلیدی برای تبلیغات سوشال مدیا مارکتینگ

1 بررسی کلی کمپین
مرور کلی کمپین عناصر کمپین های تبلیغات اجتماعی را روشن می کند:
1. طرح کلی کمپین: طرح کلی کمپین جزئیات ابتدایی کمپین تبلیغاتی را ارائه می دهد. این شامل نام پنجره جدید، ایده ها/الهام، جزئیات (مانند هدف و اهداف، نحوه کمک به دستیابی به اهداف شرکت شما و غیره)، هشتگ ها و هر گونه اطلاعاتی از این قبیل است.
2. اهداف: در تلاش برای رسیدن به چه چیزی از طریق کمپین هستید؟ در اینجا چند ایده وجود دارد:
- آگاهی از برند
- افزایش فالوور در شبکه های اجتماعی
- افزایش فروش محصول فلان
- ترافیک وب سایت را هدایت کنید
- بازدید از فروشگاه فیزیکی
اهداف خود را کمی تعیین کنید زیرا به شما امکان می دهد معیارهای مناسب را اندازه گیری کرده و بازده بازگشت سرمایه را برای کمپین محاسبه کنید.
2. مخاطب هدف
در انتخاب مخاطب هدف مناسب تا جایی که می توانید دقیق باشید. در بخش تجزیه و تحلیل حسابها/صفحات رسانه های اجتماعی خود جستجو کنید تا مخاطبان خود و نوع محتوایی را که بیشتر پذیرا هستند، درک کنید. برای شناسایی مرتبط ترین ویژگی ها، از الگوهای شخصیت خریدار خود بازدید کنید.
در نهایت، کمپین های آزمایشی را در پلتفرم های مختلف ایجاد کنید تا بدانید بر اساس فیلترهای اعمال شده برای تعریف مخاطب هدف، میتوانید با چه نوع مخاطبی ارتباط برقرار کنید. اکثر پلتفرم ها تعداد تقریبی افرادی را به شما می دهند که می توانید از طریق یک کمپین تبلیغاتی به آنها دسترسی پیدا کنید. ویژگی ها را بر این اساس تنظیم کنید، بنابراین هدف گیری شما خیلی مهم یا خیلی گسترده نباشد.
3. خلاقیت در کمپین
خلاقیت های کمپین عبارتند از کپی های تبلیغاتی (پیام) و تصاویر (عکس، گیف ها و ویدیوها). کمپین باید با در نظر گرفتن مخاطبان هدف و دستورالعمل های پلت فرم آماده شوند. به عنوان مثال، تصاویر با متن زیاد در فیس بوک عملکرد خوبی ندارند. همان مخاطبان با طرز فکر متفاوت از پلتفرم های مختلف بازدید می کنند. بنابراین، توصیه می شود که خلاقیت ها را برای هر پلتفرم سفارشی کنید. میتوانید تستهای A/B را با تغییر دادن کپی و تصاویر برای بهینهسازی عملکرد اجرا کنید.
4. پلتفرم های رسانه های اجتماعی
پرکاربردترین پلتفرم ها برای تبلیغات رسانه های اجتماعی شامل فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، پینترست و یوتیوب است. شبکه های اجتماعی مختلف به بخش های مختلف مخاطبان خدمات ارائه می کنند. به عنوان مثال، Pinterest ممکن است بهترین انتخاب برای یک تجارت B2B نباشد یا یک نام تجاری کالاهای مصرفی سریع (FMCG) ممکن است یک کمپین آگاهی موفق در لینکدین ایجاد نکند.
انتخاب پلتفرم های رسانه اجتماعی مناسب به شما کمک میکند تا بودجه، قالب تبلیغات را تعیین کنید و پیام های کمپین را برای پلتفرم های جداگانه تنظیم کنید.
5. معیارهای بودجه و موفقیت کمپین
این کمک می کند تا بودجه کمپین را به دو براکت تقسیم کنید تا ROI را به طور موثر پیگیری کنید:
- کارمزد/هزینه ها: اگر با یک آژانس تبلیغاتی در رسانه های اجتماعی کار می کنید، باید هزینه های آن را از بودجه واقعی جدا نگه دارید. با این حال، پرداخت هایی را که به اشخاص ثالث انجام میشود، مانند یک کپی رایتر، طراح گرافیک، یا ویرایشگر ویدیو، و پولی که برای خرید تصاویر، ویدیوها یا نرم فزارهای سهام خرج میکنید، شامل میشود.
- بودجه تبلیغات: این شامل پولی است که در واقع برای اجرای کمپین تبلیغاتی به پلتفرم می پردازید.
5 مزایای تبلیغات سوشال مدیا مارکتینگ

تبلیغات رسانه های اجتماعی به بازاریابان کمک میکند تا آگاهی از برند را افزایش دهند، مخاطبان خود را درگیر کنند و تبدیل به افراد شوند. یکی از بزرگترین مزیت های تبلیغات رسانه های اجتماعی، هدف گذاری دقیق مخاطبان است. در اینجا پنج مزیت دیگر تبلیغات رسانه های اجتماعی آورده شده است:
کنترل بیشتر بر تبلیغات شما
مشکل تبلیغات سنتی این است که وقتی تبلیغ شما پخش شد نمی توانید نتیجه را کنترل کنید. با تبلیغات رسانه های اجتماعی، کنترل کمپین را در سطح ریز در اختیار دارید. میتوانید بودجه، هدف گذاری، خلاقیت ها و تحویل را در حال حرکت تغییر دهید. این به بازاریابان حس کنترل بالاتری میدهد و فرصت های متعددی را برای بهینهسازی کمپین در پرواز فراهم میکند.
فرمت های تبلیغاتی خلاقانه
چشم انداز تبلیغات رسانه های اجتماعی به طور مداوم در حال تغییر است. قابلیتهای جدید هدفگیری و قالب های تبلیغاتی اغلب معرفی میشوند. تبلیغات چرخ فلکی، تبلیغات نسل اول، تبلیغات بوم و غیره چند سال پیش وجود نداشتند، اما برندها در حال حاضر عمدتاً به این قالبهای تبلیغاتی متکی هستند. این نوآوری به بازاریابان امکان آزمایش و تکرار را می دهد.
همچنین فرمت های تبلیغاتی مختلف از اهداف متفاوتی پشتیبانی می کنند. به عنوان مثال، تبلیغات چرخ و فلک در مرحله آگاهی از برند مفید هستند، در حالی که تبلیغات تولید سرنخ برای سنجش میزان پذیرش یک سرنخ موثر هستند.
به مشتریان واجد شرایط دسترسی پیدا کنید
شما می دانید که خریداران شما چه کسانی هستند. برای برندهایی که با بودجه اندکی کار می کنند امکان پذیر نیست که مبلغ گزافی را برای اجرای کمپین های پولی خرج کنند. اگرچه رسانه های اجتماعی دقیقاً همانطور که بسیاری ادعا می کنند مقرون به صرفه نیستند، مطمئناً به شما امکان می دهند برای بخش خاصی از مخاطبان خود تبلیغات کنید. با استفاده از ویژگی هایی مانند مخاطبان سفارشی یا بازاریابی مجدد، می توانید تبلیغاتی را اجرا کنید که به طور انحصاری برای کاربرانی که از برند شما آگاه هستند قابل مشاهده است و فقط برای خرید از شما نیاز به تلنگر دارند. اغلب اوقات، تبلیغات در رسانه های اجتماعی همان تلنگر است.
افزایش نرخ تبدیل
هر کسب و کاری در تلاش است تا نرخ تبدیل خود را بهینه کند. آنها ترفندهای رشد مختلفی را برای انجام این کار اجرا می کنند. یک جایگزین مطمئن برای افزایش نرخ تبدیل، تبلیغات رسانه های اجتماعی است. ثابت شده است که طراحی تبلیغات رسانه های اجتماعی که به کاربران می گوید در صفحه فرود زیر چه انتظاری داشته باشند، نرخ تبدیل را افزایش می دهد.
مکانیزم ردیابی پیچیده
تبلیغات رسانه های اجتماعی تک تک برداشت ها، کلیک ها و تبدیل ها را در تبلیغات شما ردیابی می کند. این مکانیسم ردیابی نیاز به رویکرد اسپری و دعا را برطرف می کند، جایی که اعمال شما اغلب بر اساس شهود شما است. تبلیغات رسانه های اجتماعی بر اساس داده ها رشد می کند. بنابراین، تصمیم گیریها بر اساس آنچه کار میکند هدایت میشوند و نه با احساسات درونی شما.