
بهترین کارآفرینان ایران [سال 1403] + عکس و شغل آنها
در دنیای پویای کسبوکار ایران، بیزینس من و کارآفرینان بیشماری حضور دارند که با خلاقیت، نوآوری و تلاش خود، مسیر پیشرفت را هموار میکنند. انتخاب بهترین بیزینس من ایران در میان این افراد برجسته، امری دشوار و سلیقهای است. چرا که هر یک در زمینهای خاص به موفقیتهای چشمگیری دست یافتند و الهامبخش بسیاری از افراد بودند.
در این میان، برخی از کارآفرینان به واسطه ثروت و داراییهای کلانشان شناخته میشوند، در حالی که عدهای دیگر به دلیل نوآوری و خلاقیت در ایدهها و کسبوکارهایشان مورد توجه قرار میگیرند.
در این میان، کارآفرینان زن نیز با وجود چالشهای متعدد، حضوری فعال در عرصه کسبوکار ایران دارند و با تلاش و پشتکار خود، مسیر را برای دیگر زنان هموار میکنند.
بیزینس من کیست
«بیزینسمن» یا «کارآفرین» به فردی اطلاق میشود که در راهاندازی و اداره یک کسب و کار نقش دارد. این فرد با ایدهها و خلاقیت خود، اقدام به ایجاد یک کسبوکار جدید یا توسعه یک کسب و کار موجود میکند و با هدف کسب سود و ارائه خدمات یا محصولات به مشتریان، فعالیت میکند.
ویژگی های بهترین بیزینس من چیست
در ادامه میپردازیم به برخی از ویژگی هایی که بهترین بیزینس من ایران و جهان باید داشته باشند:
کنجکاوی
کارآفرینان موفق یک ویژگی شخصیتی متمایز دارند که آنها را از سایر رهبران سازمانی متمایز می کند: حس کنجکاوی. توانایی یک کارآفرین برای کنجکاو ماندن به آنها این امکان را می دهد که به طور مداوم در جستجوی فرصت های جدید باشند. کارآفرینان به جای اینکه به آنچه فکر می کنند می دانند بسنده کنند، سوالات چالش برانگیز می پرسند و راه های مختلف را بررسی می کنند.
تمایل به آزمایش
همراه با کنجکاوی، کارآفرینان به درک تجربیات ساختاریافته مانند تفکر طراحی نیاز دارند. با هر فرصت جدید، یک کارآفرین باید آزمایش هایی را انجام دهد تا مشخص کند آیا دنبال کردن آن ارزش دارد یا خیر.
تطبیق پذیری
کارآفرینی فرآیندی تکراری است و چالشها و فرصتهای جدید در هر مرحله ظاهر میشوند. آمادگی برای هر سناریو تقریبا غیرممکن است، اما رهبران کسب و کار موفق باید سازگار باشند.
قاطعیت
یک کارآفرین برای موفقیت باید تصمیمات سختی بگیرد و در کنار آنها بایستد. به عنوان یک رهبر، آنها مسئول هدایت مسیر کسب و کار خود هستند. از جمله هر جنبه ای از بودجه و استراتژی گرفته تا تخصیص منابع.
پذیرش شکست
علاوه بر مدیریت ریسک و تصمیم گیری حساب شده، کارآفرینی به سطح معینی از راحتی همراه با شکست نیاز دارد.
بهترین بیزینس من ایران کدامند
میلاد تاروردی

میلاد تاروردی کارآفرین، مدرس و مشاور برجسته ایرانی در حوزه بازاریابی دیجیتال، برندینگ و تحول دیجیتال است. او به عنوان بنیانگذار هلدینگ “میم” و مدیرعامل آژانس دیجیتال مارکتینگ “میم مدیکو” شناخته میشود و سابقه درخشانی در زمینه مشاوره و ارائه خدمات به برندها و کسبوکارهای مختلف در ایران دارد.
برخی از رزومه و افتخارات ایشان عبارتند از:
- تاسیس هلدینگ “میم”: این هلدینگ شامل مجموعهای از شرکتها و برندها در حوزههای مختلف از جمله بازاریابی دیجیتال، برندینگ، آموزش، مشاوره و سرمایهگذاری است.
- مدیریت آژانس دیجیتال مارکتینگ “میم مدیکو“: این آژانس به طور تخصصی به ارائه خدمات بازاریابی دیجیتال به مراکز پزشکی و جامعه پزشکان میپردازد.
- مدرس دورههای دیجیتال مارکتینگ، MBA و DBA: دکتر تاروردی با سابقه بیش از 10000 ساعت تدریس، به عنوان یکی از مدرسان برجسته در این حوزه شناخته میشود.
- مشاور دیجیتال برندینگ و بازاریابی: او تاکنون به بیش از 49 برند ایرانی در زمینه برندینگ و بازاریابی دیجیتال مشاوره ارائه کرده است.
- نویسنده و سخنران: دکتر تاروردی مقالات و کتب متعددی در حوزه بازاریابی دیجیتال و تحول دیجیتال به نگارش درآورده و در کنفرانسها و رویدادهای مختلف به سخنرانی پرداخته است.
علاءالدین میرمحمدصادقی
علاءالدین میرمحمدصادقی (متولد ۱۳۱۰ در اصفهان) معروف به حاجآقا علاء، یک میلیاردر ایرانی، فعال امور صنایع و معادن، از پشتیبانان مالی انقلاب اسلامی ایران، عضو هیئت مدیره مؤسسه علوی، و از چهرههای برجسته مجمع فعالان توسعه اقتصادی ایران (وابسته به جناح راست سنتی ایران) است.
او از بنیانگذاران و سهامداران اصلی شرکتهای مختلفی از جمله گروه صنعتی میهن، شرکت سرمایهگذاری میهن، شرکت کشت و صنعت میهن، شرکت دامپروری میهن، شرکت املاک و مستغلات میهن و مؤسسه مالی و اعتباری میهن است.
فرهاد مشیری

اردوان فرهاد مشیری (زاده ۲۷ اردیبهشت ۱۳۳۴ در آبادان) یک تاجر و سرمایهدار ایرانی-بریتانیایی است. او مالک باشگاه فوتبال اورتون انگلستان و سهامدار عمده شرکت فولاد خوزستان است.
مشیری در خانوادهای ثروتمند در آبادان به دنیا آمد. پدر او پزشک ارتش و مادرش صاحب انتشاراتی بود.
او در سال ۲۰۰۷ به همراه علاوه بر نیکولای میتروپولوس 14.65 درصد سهام باشگاه آرسنال را خریداری کرد و به عضو هیئت مدیره این باشگاه تبدیل شد.
مشیری در سال ۲۰۱۶ سهام اکثریت باشگاه اورتون را به مبلغ 200 میلیون پوند خریداری کرد و به مالک این باشگاه تبدیل شد.
سارا منشی
سارا منشی بنیانگذار و مدیر عامل Drop است.، یک شرکت پرداخت آنلاین. منشی به دلیل تخصص خود در زمینه تجارت الکترونیک و پرداخت های دیجیتال شناخته شده است. او همچنین عضو هیئت مدیره چندین شرکت موفق از جمله PayPal و Square است.
حمیدرضا صنیعی
حمیدرضا صنیعی بنیانگذار و مدیر عامل Snapp است، یک شرکت تاکسی آنلاین. صنیعی به دلیل تخصص خود در زمینه اقتصاد اشتراکی و حمل و نقل تقاضا شناخته شده است. او همچنین عضو هیئت مدیره چندین شرکت موفق از جمله Uber و Lyft است.
علی جعفری
علی جعفری بنیانگذار و مدیرعامل Clearspace است، یک شرکت نرم افزاری مدیریت ایمیل. جعفری به دلیل تخصص خود در زمینه بازاریابی ایمیلی و مدیریت ارتباط با مشتری شناخته شده است. او همچنین عضو هیئت مدیره چندین شرکت موفق از جمله Mailchimp و ActiveCampaignاست.
جمع بندی
تعیین یک فرد به عنوان “بهترین بیزینس من ایران” امری دشوار و نسبی است، چرا که معیارهای سنجش و زمینههای فعالیت افراد مختلف بسیار متنوع است.
با این حال، با توجه به منابع معتبر و اطلاعات موجود میتوان به برخی از کارآفرینان و مدیران برجسته ایرانی در حوزههای مختلف اشاره کرد که در سطوح ملی و بینالمللی به موفقیتهای چشمگیری دست یافتهاند.